Logo magazínu

Filé: Dobrota, se kterou se dá kouzlit, i když ji vytáhnete z mrazáku. Je libo klasika, na paprice nebo s omáčkou?

1 / 10
Prohlédnout znovu

Filé: Dobrota, se kterou se dá kouzlit, i když ji vytáhnete z mrazáku. Je libo klasika, na paprice nebo s omáčkou?

Omáčku na filé si uděláte jednoduše spojením zakysané smetany, grilovacího koření, kečupu, worcesterské omáčky a vajec. | iStock
Ochutnejte zapečené filé na špenátu, které je podlévané bílým vínem a ovoněné čerstvým tymiánem. | iStock
Vyzkoušejte filé na zelenině, které zachutná celé vaší rodině. | iStock
Připravte si marinádu umíchanou z bílého jogurtu, dijonské nebo plnotučné hořčice, česneku a nasekaného tymiánu či rozmarýnu. | iStock
Ani klasické filé obalované ve strouhance tu nesmí chybět. | iStock
Za tuto verzi vás budou děti milovat. | iStock
Dochucovat lze téměř čímkoliv. Oblíbený je třeba tymián. | iStock
Ryby obsahují mnoho vitaminů, bílkovin, jodu a zdravých tuků, a proto by ve vašem jídelníčku měly mít své čestné místo. | iStock
Filé | iStock
Špenát | iStock