Filé: Dobrota, se kterou se dá kouzlit, i když ji vytáhnete z mrazáku. Je libo klasika, na paprice nebo s omáčkou?
2
/
10
Prohlédnout znovu
Filé: Dobrota, se kterou se dá kouzlit, i když ji vytáhnete z mrazáku. Je libo klasika, na paprice nebo s omáčkou?
Omáčku na filé si uděláte jednoduše spojením zakysané smetany, grilovacího koření, kečupu, worcesterské omáčky a vajec.
|
iStock
Ochutnejte zapečené filé na špenátu, které je podlévané bílým vínem a ovoněné čerstvým tymiánem.
|
iStock
Vyzkoušejte filé na zelenině, které zachutná celé vaší rodině.
|
iStock
Připravte si marinádu umíchanou z bílého jogurtu, dijonské nebo plnotučné hořčice, česneku a nasekaného tymiánu či rozmarýnu.
|
iStock
Ani klasické filé obalované ve strouhance tu nesmí chybět.
|
iStock
Za tuto verzi vás budou děti milovat.
|
iStock
Dochucovat lze téměř čímkoliv. Oblíbený je třeba tymián.
|
iStock
Ryby obsahují mnoho vitaminů, bílkovin, jodu a zdravých tuků, a proto by ve vašem jídelníčku měly mít své čestné místo.
|
iStock
Filé
|
iStock
Špenát
|
iStock