Zavařte si houby do zásoby: Známe nejlepší recept, který si zamilujete
4
/
12
Prohlédnout znovu
Zavařte si houby do zásoby: Známe nejlepší recept, který si zamilujete
Na houbařských úlovcích si nemusíte pochutnávat jen během sezóny.
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Naložte s letošní úrodou chytře a zavařte si houby do zásoby.
|
iStock
Zavařit houby je snadné a rychlé.
|
iStock
Zvládne to zkrátka každý!
|
iStock
K zavařování jsou ideální hřiby, lišky, václavky, žampiony nebo třeba ryzce.
|
iStock
Vybírejte vždy takové houby, které nejsou červivé ani plesnivé.
|
iStock
Ani odkrojení plesnivého kousku nepomůže.
|
iStock
Po zavaření se doporučuje ponechat zavařeninu cca 2 týdny v chladném a temném prostředí.
|
iStock
Nálev můžete ozvláštnit chilli papričkou nebo třeba česnekem.
|
iStock
Houby
|
istockphoto