Logo magazínu

Zavařte si houby do zásoby: Známe nejlepší recept, který si zamilujete

4 / 13
Prohlédnout znovu

Zavařte si houby do zásoby: Známe nejlepší recept, který si zamilujete

Na houbařských úlovcích si nemusíte pochutnávat jen během sezony. | iStock
Video se připravuje ...
Naložte s letošní úrodou chytře a zavařte si houby do zásoby. | iStock
Zavařit houby je snadné a rychlé. | iStock
Video se připravuje ...
Zvládne to zkrátka každý! | iStock
K zavařování jsou ideální hřiby, lišky, václavky, žampiony nebo třeba ryzce. | iStock
Vybírejte vždy takové houby, které nejsou červivé ani plesnivé. | iStock
Video se připravuje ...
Ani odkrojení plesnivého kousku nepomůže. | iStock
Po zavaření se doporučuje ponechat sklenice cca 2 týdny v chladném a temném prostředí. | iStock
Nálev můžete ozvláštnit chilli papričkou nebo třeba česnekem. | iStock
Houby | istockphoto