Jak uvařit vejce, aby nepraskla? Dodržte tato pravidla
1
/
18
Prohlédnout znovu
Jak uvařit vejce, aby nepraskla? Dodržte tato pravidla
Naučte se triky, díky kterým skořápka při vaření vajec nepraskne
|
iStock
Dokonalá vejce natvrdo mají krásně žlutý střed
|
iStock
Správně uvařená vejce jdou dobře oloupat a mají krásně žlutý žloutek.
|
iStock
Do vody s vejci přidejte i lžičku soli, případně octa. Tak vejce nepopraskají.
|
istock
Vejce je nutné zkontrolovat už v obchodě.
|
iStock
Vejce vkládejte do vody opatrně, aby se skořápka nepoškodila.
|
iStock
Vejce hned po uvaření zchlaďte asi 2 minuty v ledové vodě.
|
iStock
Video se připravuje ...
Nejlépe jdou loupat nejméně týden stará vejce.
|
iStock
Vařená vejce jsou skvělá na chleba.
|
iStock
Vajíčková pomazánka je perfektní způsob, jak spotřebovat nesnězená vejce.
|
istock
Avokádový toast vejce krásně doplní.
|
iStock
Skvěle se hodí k chřestu jako lehký oběd.
|
iStock
Toasty s avokádem a vařeným vejcem
|
iStock
Křupavé toasty s vejcem – ideální snídaně.
|
iStock
Video se připravuje ...
Vejce jsou jedním z nejoblíbenějších startů dne.
|
iStock
Video se připravuje ...