Logo magazínu

Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience

4 / 10
Prohlédnout znovu

Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience

Budapešťská pomazánka s grilovanou paprikou | Mall TV
Podle klasického receptu se do budapešťské pomazánky dává sterilovaná kapie a mletá paprika | iStock
Použijte měkký tvaroh balený v alobalu, ne ve vaničce | iStock
Červenou papriku opečte ze všech stran na prudkém žáru na grilu | iStock
Nebojte se opéct papriku tak, že slupka úplně zčerná | iStock
Po zapaření v igelitovém sáčku slupku z papriky stáhněte a odstraňte semínka | iStock
Červená cibule | iStock
Mletá sladká paprika | iStock
Mletá uzená paprika | iStock
Video se připravuje ...