Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
2
/
9
Prohlédnout znovu
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Budapešťská pomazánka s grilovanou paprikou
|
Mall TV
Podle klasického receptu se do budapešťské pomazánky dává sterilovaná kapie a mletá paprika
|
iStock
Použijte měkký tvaroh balený v alobalu, ne ve vaničce
|
iStock
Červenou papriku opečte ze všech stran na prudkém žáru na grilu
|
iStock
Nebojte se opéct papriku tak, že slupka úplně zčerná
|
iStock
Po zapaření v igelitovém sáčku slupku z papriky stáhněte a odstraňte semínka
|
iStock
Červená cibule
|
iStock
Mletá sladká paprika
|
iStock
Mletá uzená paprika
|
iStock