Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!
5
/
17
Prohlédnout znovu
Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!
Rajská omáčka patří k nejoblíbenějším
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Koprová omáčka je prvním poslem léta. Pokud ji ale chcete mít ještě o chlup lepší, podávejte ji se zastřeným vejcem. To je pak ta pravá lahoda
|
F.O.O.D.
Svíčková na smetaně podle časopisu F.O.O.D.
|
F.O.O.D.
Kuře na paprice je česká klasika
|
iStock
Zabijačkový guláš uvaříte i bez domácí zabijačky, stačí skočit k řezníkovi
|
F.O.O.D.
Rajská omáčka je jedno z nejoblíbenějších dětských jídel
|
F.O.O.D.
Jemná žampionová omáčka
|
iStock
S domácí rajskou se neodmyslitelně pojí i plněné papriky
|
F.O.O.D.
Svíčková je oblíbené tradiční jídlo
|
iStock
Omáčku z hub můžete připravovat celoročně
|
iStock
Slané bramborové buchty se doslova rozplývají na jazyku
|
F.O.O.D.
Omáčka z jater chutná překvapivě skvěle
|
iStock
Video se připravuje ...
Křen před přípravou omáčky nastrouhejte, jeho chuť a pikantnost víc vyniknou
|
iStock
Koprové omáčce dodá výraznou chuť hlavně čerstvý kopr
|
iStock
Video se připravuje ...