Logo magazínu

Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!

5 / 17
Prohlédnout znovu

Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!

Rajská omáčka patří k nejoblíbenějším | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Koprová omáčka je prvním poslem léta. Pokud ji ale chcete mít ještě o chlup lepší, podávejte ji se zastřeným vejcem. To je pak ta pravá lahoda | F.O.O.D.
Svíčková na smetaně podle časopisu F.O.O.D. | F.O.O.D.
Kuře na paprice je česká klasika | iStock
Zabijačkový guláš uvaříte i bez domácí zabijačky, stačí skočit k řezníkovi | F.O.O.D.
Rajská omáčka je jedno z nejoblíbenějších dětských jídel | F.O.O.D.
Jemná žampionová omáčka | iStock
S domácí rajskou se neodmyslitelně pojí i plněné papriky | F.O.O.D.
Svíčková je oblíbené tradiční jídlo | iStock
Omáčku z hub můžete připravovat celoročně | iStock
Slané bramborové buchty se doslova rozplývají na jazyku | F.O.O.D.
Omáčka z jater chutná překvapivě skvěle | iStock
Video se připravuje ...
Křen před přípravou omáčky nastrouhejte, jeho chuť a pikantnost víc vyniknou | iStock
Koprové omáčce dodá výraznou chuť hlavně čerstvý kopr | iStock
Video se připravuje ...