Logo magazínu

Domácí polévková dochucovadla: Aby polévka byla opravdu grunt, a ne zbytečně chemická

2 / 11
Prohlédnout znovu

Domácí polévková dochucovadla: Aby polévka byla opravdu grunt, a ne zbytečně chemická

Nedokážete si představit vývar bez polévkových dochucovadel? | iStock
Pak vás jistě potěší recept na domácí vegetu nebo maggi z libečku. | iStock
Možná byste byli překvapeni, co všechno obsahují kupovaná dochucovadla. | iStock
Vegety a maggi obsahují kromě glutamátů také spoustu éček, soli, chemie, a přitom minimum zeleniny. | iStock
Zapomeňte na tyto nezdravé verze a připravte si domácí polévkové koření. | iStock
Kromě zeleniny můžete pro originální a výraznější chuť přidat i pár snítek voňavého tymiánu nebo rozmarýnu. | iStock
Skvěle poslouží také libeček. | iStock
Vegeta | iStock
Zeleninu můžete buď nastrouhat, nebo nakrájet na malé kousky. Využít lze i robot. | iStock
Sůl si u domácích dochucovadel regulujete podle své chuti. | iStock
Video se připravuje ...