Domácí polévková dochucovadla: Aby polévka byla opravdu grunt, a ne zbytečně chemická
2
/
11
Prohlédnout znovu
Domácí polévková dochucovadla: Aby polévka byla opravdu grunt, a ne zbytečně chemická
Nedokážete si představit vývar bez polévkových dochucovadel?
|
iStock
Pak vás jistě potěší recept na domácí vegetu nebo maggi z libečku.
|
iStock
Možná byste byli překvapeni, co všechno obsahují kupovaná dochucovadla.
|
iStock
Vegety a maggi obsahují kromě glutamátů také spoustu éček, soli, chemie, a přitom minimum zeleniny.
|
iStock
Zapomeňte na tyto nezdravé verze a připravte si domácí polévkové koření.
|
iStock
Kromě zeleniny můžete pro originální a výraznější chuť přidat i pár snítek voňavého tymiánu nebo rozmarýnu.
|
iStock
Skvěle poslouží také libeček.
|
iStock
Vegeta
|
iStock
Zeleninu můžete buď nastrouhat, nebo nakrájet na malé kousky. Využít lze i robot.
|
iStock
Sůl si u domácích dochucovadel regulujete podle své chuti.
|
iStock
Video se připravuje ...