Logo magazínu

Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete úrodu ze zahrádky a ulevíte tak své peněžence

4 / 12
Prohlédnout znovu

Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete úrodu ze zahrádky a ulevíte tak své peněžence

Kečup milují nejen děti, ale i dospělí a v kuchyni ho využijete při vaření nejrůznějších pokrmů. | iStock
Domácí kečup chutná fantasticky! | iStock
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než rajčata zpracovat do domácího kečupu. | iStock
Lahůdkový kečup | iStock
Během tepelné úpravy rajčat dochází k uvolňování lykopenu neboli látky, která pozitivně ovlivňuje naše zdraví a přispívá k prevenci nádorových a kardiovaskulárních onemocnění. | iStock
Rajčata obsahují také vitaminy B, C, luteiny, karoteny i draslík. | iStock
Kupované výrobky mohou mimo jiné zahrnovat mnoho cukru, konzervanty a chemii. | iStock
Stejně jako u jiných zavařenin ani u kečupu nikdy nepoužívejte nahnilá či plesnivá rajčata. | iStock
Nádoby před zavařováním mějte vždy absolutně čisté. | iStock
Čím zralejší rajčata využijete, tím bude váš kečup sladší a bude mít výraznější chuť. | iStock
Pro ten správný šmrnc můžete kečup doplnit špetkou skořice. | iStock
Video se připravuje ...