Pavlova: Královna mezi dezerty, který připomíná baletní sukni. Pokochejte se galerií těch nejhezčích a upečte si ji doma
4
/
31
Prohlédnout znovu
Pavlova: Královna mezi dezerty, který připomíná baletní sukni. Pokochejte se galerií těch nejhezčích a upečte si ji doma
Královna mezi dezerty, to je Pavlova upečená z ušlehaných bílků s cukrem a zdobená šlehačkou s čerstvým ovocem.
|
iStock
Dezert ze sněhových bílků a kiwi měl připomínat její nadýchanou baletní sukni ze zeleného hedvábí.
|
iStock
Dezerty z bílkového sněhu patří dodnes mezi ty nejoblíbenější.
|
iStock
Základem dortu je několik korpusů ze sněhových bílků a cukru doplněných o lahodnou šlehačku a ovoce.
|
iStock
Pavlovu můžete zdobit téměř čímkoliv. Od lesního ovoce přes mango, maracuju, broskve až po kiwi.
|
iStock
Využít lze také drcené pistácie, lískové oříšky nebo jedlé květy.
|
iStock
Pavlovu zdobte vždy těsně před podáváním, aby korpus mezitím nezvlhl.
|
iStock
Vinný ocet a kukuřičný škrob slouží jako tužidlo, aby Pavlova držela tvar.
|
iStock
Upečená Pavlova bez zdobení vydrží v uzavíratelné nádobě až 5 dní.
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Pavlova
|
iStock
Video se připravuje ...