Logo magazínu

Pavlova: Královna mezi dezerty, který připomíná baletní sukni. Pokochejte se galerií těch nejhezčích a upečte si ji doma

1 / 31
Prohlédnout znovu

Pavlova: Královna mezi dezerty, který připomíná baletní sukni. Pokochejte se galerií těch nejhezčích a upečte si ji doma

Královna mezi dezerty, to je Pavlova upečená z ušlehaných bílků s cukrem a zdobená šlehačkou s čerstvým ovocem. | iStock
Dezert ze sněhových bílků a kiwi měl připomínat její nadýchanou baletní sukni ze zeleného hedvábí. | iStock
Dezerty z bílkového sněhu patří dodnes mezi ty nejoblíbenější. | iStock
Základem dortu je několik korpusů ze sněhových bílků a cukru doplněných o lahodnou šlehačku a ovoce. | iStock
Pavlovu můžete zdobit téměř čímkoliv. Od lesního ovoce přes mango, maracuju, broskve až po kiwi. | iStock
Využít lze také drcené pistácie, lískové oříšky nebo jedlé květy. | iStock
Pavlovu zdobte vždy těsně před podáváním, aby korpus mezitím nezvlhl. | iStock
Vinný ocet a kukuřičný škrob slouží jako tužidlo, aby Pavlova držela tvar. | iStock
Upečená Pavlova bez zdobení vydrží v uzavíratelné nádobě až 5 dní. | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Pavlova | iStock
Video se připravuje ...