Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
1
/
14
Prohlédnout znovu
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd
|
iStock, profimedia.cz
Eva Pilarová
|
profimedia.cz
Nakládané okurky jsou v Česku velmi oblíbené
|
iStock
Kromě nejrůznějšího koření se využívají při nakládání například i vinné, višňové, rybízové nebo i dubové listy.
|
iStock
Eva Pilarová někdy do sklenic při nakládání okurek přidávala chilli papričku
|
iStock
Nakládačky by měly být hezky křupavé
|
iStock
Recepty na nakládané okurky se v rodinách předávají z generace na generaci
|
iStock
Okurky je nutné předem důkladně omýt, nejlépe kartáčkem
|
iStock
Na nakládání jsou ideální tvrdší okurky velké asi 5–10 cm
|
iStock
Okurky je důležité důkladně omýt, někdo jim odkrajuje i konce
|
iStock
Někdo přidává do nakládaček i česnek
|
iStock
Okurky připravené na kvašení
|
iStock
Každý recept na nakládačky má trochu jiný poměr surovin
|
iStock
Video se připravuje ...