Logo magazínu

Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové

3 / 14
Prohlédnout znovu

Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové

Nakládané okurky podle hvězd | iStock, profimedia.cz
Eva Pilarová | profimedia.cz
Nakládané okurky jsou v Česku velmi oblíbené | iStock
Kromě nejrůznějšího koření se využívají při nakládání například i vinné, višňové, rybízové nebo i dubové listy. | iStock
Eva Pilarová někdy do sklenic při nakládání okurek přidávala chilli papričku | iStock
Nakládačky by měly být hezky křupavé | iStock
Recepty na nakládané okurky se v rodinách předávají z generace na generaci | iStock
Okurky je nutné předem důkladně omýt, nejlépe kartáčkem | iStock
Na nakládání jsou ideální tvrdší okurky velké asi 5–10 cm | iStock
Okurky je důležité důkladně omýt, někdo jim odkrajuje i konce | iStock
Někdo přidává do nakládaček i česnek | iStock
Okurky připravené na kvašení | iStock
Každý recept na nakládačky má trochu jiný poměr surovin | iStock
Video se připravuje ...