Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
5
/
14
Prohlédnout znovu
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Studená rajčatovo-papriková polévka
|
iStock
Studená rajčatová polévka gazpacho.
|
iStock
Studený polský chlodnik z červené řepy
|
iStock
Jedna z verzí studené polévky gazpacho – s melounem
|
iStock
Ruská studená polévka okroška, jejímž základem je kvas, alespoň dva druhy zeleniny a maso nebo ryba.
|
iStock
Bulharská studená polévka tarator.
|
iStock
Francouzská studená polévka z pórku Vichyssoise.
|
iStock
Studená polévka z červené řepy se zakysanou smetanou
|
Shutterstock
Studená cuketová polévka s mátou
|
Shutterstock
Studená jahodová polévka se zakysanou smetanou
|
iStock
Studená broskvová polévka
|
iStock
Studená melounová polévka
|
iStock
Studená třešňová polévka
|
iStock
Studená ovocná polévka
|
iStock