Logo magazínu

Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek

3 / 15
Prohlédnout znovu

Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek

Studená rajčatovo-papriková polévka | iStock
Studená rajčatová polévka gazpacho. | iStock
Studený polský chlodnik z červené řepy | iStock
Jedna z verzí studené polévky gazpacho – s melounem | iStock
Ruská studená polévka okroška, jejímž základem je kvas, alespoň dva druhy zeleniny a maso nebo ryba. | iStock
Bulharská studená polévka tarator. | iStock
Francouzská studená polévka z pórku Vichyssoise. | iStock
Studená polévka z červené řepy se zakysanou smetanou | Shutterstock
Studená cuketová polévka s mátou | Shutterstock
Studená jahodová polévka se zakysanou smetanou | iStock
Studená broskvová polévka | iStock
Studená melounová polévka | iStock
Studená třešňová polévka | iStock
Studená ovocná polévka | iStock
Bulharská polévka tarator | iStock