Logo magazínu

Zavzpomínejte na Vladimíra Menšíka: Uvařte si jeho skvělou zelňačku nebo perkenici

3 / 12
Prohlédnout znovu

Zavzpomínejte na Vladimíra Menšíka: Uvařte si jeho skvělou zelňačku nebo perkenici

Lahodná zelňačka podle Vladimíra Menšíka | iStock, ČTK
Vladimír Menšík ve filmu Dívka na koštěti | profimedia.cz
Polévka perkenice tak trochu připomíná lečo | iStock
Rajčata přidejte až na konec, nakrájená na měsíčky | iStock
Zelňačka podle Vladimíra Menšíka | iStock
Vydatný pokrm si zamilujete | iStock
Kysané zelí přidejte do polévky i s lákem | iStock
Do obou polévek použijte kvalitní uzeninu, například klobásky | iStock
Polévka nejlépe chutná s čerstvým chlebem | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...