Logo magazínu

Variace na italské gnocchi: Dejte si je s omáčkou, zapečené nebo k masu

5 / 19
Prohlédnout znovu

Variace na italské gnocchi: Dejte si je s omáčkou, zapečené nebo k masu

Gnocchi se špenátem, rajčátky a parmazánem | iStock
Gnocchi s rajčaty a slaninou | iStock
Noky s žampiony a bazalkou | iStock
Gnocchi s rajčatovou omáčkou a parmazánem | iStock
Gnocchi s pancettou, špenátem a parmazánem | iStock
Gnocchi s rajčátky, bazalkou a parmazánem | iStock
Noky s rajčatovou omáčkou | iStock
Gnocchi s bazalkovým pestem | iStock
Gnocchi se smetanovou omáčkou | iStock
Gnocchi s pestem jsou jedno z nejjednodušších jídel a přitom to tak vůbec nevypadá | iStock
Přísady na domácí bramborové gnocchi | iStock
Domácí příprava noků | iStock
Domácí noky | iStock
Batátové gnocchi s pestem z kadeřávku | F.O.O.D.
Noky můžete podávat i jako přílohu k masu | iStock
Zapečené gnocchi s rajčatovou omáčkou | iStock
Noky můžete po uvaření krátce opéct na pánvi s trochou másla | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...