Variace na italské gnocchi: Dejte si je s omáčkou, zapečené nebo k masu
5
/
19
Prohlédnout znovu
Variace na italské gnocchi: Dejte si je s omáčkou, zapečené nebo k masu
Gnocchi se špenátem, rajčátky a parmazánem
|
iStock
Gnocchi s rajčaty a slaninou
|
iStock
Noky s žampiony a bazalkou
|
iStock
Gnocchi s rajčatovou omáčkou a parmazánem
|
iStock
Gnocchi s pancettou, špenátem a parmazánem
|
iStock
Gnocchi s rajčátky, bazalkou a parmazánem
|
iStock
Noky s rajčatovou omáčkou
|
iStock
Gnocchi s bazalkovým pestem
|
iStock
Gnocchi se smetanovou omáčkou
|
iStock
Gnocchi s pestem jsou jedno z nejjednodušších jídel a přitom to tak vůbec nevypadá
|
iStock
Přísady na domácí bramborové gnocchi
|
iStock
Domácí příprava noků
|
iStock
Domácí noky
|
iStock
Batátové gnocchi s pestem z kadeřávku
|
F.O.O.D.
Noky můžete podávat i jako přílohu k masu
|
iStock
Zapečené gnocchi s rajčatovou omáčkou
|
iStock
Noky můžete po uvaření krátce opéct na pánvi s trochou másla
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...