Logo magazínu

7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!

3 / 11
Prohlédnout znovu

7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!

Zlozvyky našich babiček | iStock
Nedojedené jídlo dejte co nejdříve do lednice a nenechávejte ho při pokojové teplotě déle než 2 hodiny | iStock
Prázdné skořápky nedávejte zpátky k ostatním vajíčkům | iStock
Kuřecí maso by se nemělo oplachovat, zbytečně se tím kolem šíří bakterie. | iStock
Rajčata nepatří do lednice | iStock
Těstoviny je potřeba během vaření průběžně ochutnávat. | iStock
Během vaření špagety průběžně ochutnávejte, jestli jsou už hotové | iStock
Zmrazené maso rozmrazujte pozvolna v lednici, ne při pokojové teplotě | iStock
Video se připravuje ...
Ne všechny plastové obaly od potravin jsou vhodné k opakovanému použití. | iStock
Video se připravuje ...