7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
3
/
11
Prohlédnout znovu
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
Zlozvyky našich babiček
|
iStock
Nedojedené jídlo dejte co nejdříve do lednice a nenechávejte ho při pokojové teplotě déle než 2 hodiny
|
iStock
Prázdné skořápky nedávejte zpátky k ostatním vajíčkům
|
iStock
Kuřecí maso by se nemělo oplachovat, zbytečně se tím kolem šíří bakterie.
|
iStock
Rajčata nepatří do lednice
|
iStock
Těstoviny je potřeba během vaření průběžně ochutnávat.
|
iStock
Během vaření špagety průběžně ochutnávejte, jestli jsou už hotové
|
iStock
Zmrazené maso rozmrazujte pozvolna v lednici, ne při pokojové teplotě
|
iStock
Video se připravuje ...
Ne všechny plastové obaly od potravin jsou vhodné k opakovanému použití.
|
iStock
Video se připravuje ...