Logo magazínu

Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev nebo zázvor ze zbytků

3 / 14
Prohlédnout znovu

Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev nebo zázvor ze zbytků

Ideální na recyklaci je římský salát. | iStock
Pěstovat ze zbytků můžete jarní cibulku, řapíkatý celer, mrkev i petržel. | iStock
Ze zbytků si můžete vypěstovat i nekonečný pórek. | iStock
Na parapetu si můžete stále dokola pěstovat třeba salát. | iStock
Recyklovat se dá i červená řepa, během pár dnů můžete sklízet čerstvé listy, které jsou skvělé třeba do salátů. | iStock
Z cibule můžete během pár dnů sklízet čerstvou nať. | iStock
Vypěstujte si čerstvou česnekovou nať | iStock
Odřezky nesmí být ve vodě ponořené celé, proto je můžete zafixovat pomocí párátek. | iStock
Vypěstujte si římský salát nebo čínské zelí ze zbytků. | iStock
Na pěstování vám stačí obyčejná sklenice, trochu vody a světlé místo, třeba na parapetu. | iStock
Velmi rychle vám vyroste jarní cibulka. | iStock
Ze zbytků mrkve si můžete vypěstovat čerstvou nať. | iStock
V domácích podmínkách lze vypěstovat i čerstvý zázvor. | iStock
Video se připravuje ...