Ocet: Kuchyňská banalita? Kdepak! Víte, kolik je druhů a který se na co hodí?
1
/
12
Prohlédnout znovu
Ocet: Kuchyňská banalita? Kdepak! Víte, kolik je druhů a který se na co hodí?
Většina octů využívaných v gastronomii se skvěle hodí do salátů.
|
iStock
Přesto nesmíte opomenout i jiné druhy, které mají širší využití.
|
iStock
Dnešní trh nabízí mnoho druhů, které mají nepřeberné množství využití.
|
iStock
Mezi ovocnými octy najdete nejčastěji jablečný, malinový nebo rybízový.
|
istock
Ten nejznámější jablečný je výraznější a vyráběný z jablečného moštu.
|
iStock
Balzamikový ocet si dává načas, jelikož zraje několik let v dřevěných sudech.
|
iStock
Salát caprese se bez něj zkrátka neobejde!
|
istock
Existuje bílý vinný ocet, růžový i červený.
|
iStock
Rýžový ocet zaručeně znáte z tradičních asijských restaurací.
|
iStock
Ocet
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...