Logo magazínu

Není škrob jako škrob: Na co se hodí bramborový, pšeničný, tapiokový nebo kuzu?

2 / 21
Prohlédnout znovu

Není škrob jako škrob: Na co se hodí bramborový, pšeničný, tapiokový nebo kuzu?

Škrob bývá součástí pudinků | iStock
Škrob se používá i na obalení kousků masa, které jsou díky tomu po usmažení křupavější. | iStock
Škrob je výborným pomocníkem při přípravě knedlíků nebo noků | iStock
Bramborový škrob se často používá na zahuštění asijských jídel | iStock
Škrobem se zahušťují polévky nebo omáčky | iStock
Bramborový škrob | iStock
Kukuřičný škrob | iStock
Video se připravuje ...
Tapioka | iStock
Rýžový škrob | iStock
Rýžový škrob se často používá na přípravu těst | iStock
Tapiokové perly | iStock
Z tapiokových perel se připravuje oblíbené Bubble tea | iStock
Tapiokový pudink | iStock
Tapiokový pudink s mangem | iStock
Tapioková mouka | iStock
Video se připravuje ...
Kořen vinné révy, ze kterého se vyrábí škrob kuzu | iStock
Škrob kuzu | iStock
Kuzu má po rozpuštění průhlednou barvu a v Číně se používá například k přípravě takovýchto dortíčků | iStock
Video se připravuje ...