Není škrob jako škrob: Na co se hodí bramborový, pšeničný, tapiokový nebo kuzu?
1
/
19
Prohlédnout znovu
Není škrob jako škrob: Na co se hodí bramborový, pšeničný, tapiokový nebo kuzu?
Škrob se využívá při přípravě nepečených dezertů, u kterých je nutné, aby držely tvar
|
iStock
Škrob se používá i na obalení kousků masa, které jsou díky tomu po usmažení křupavější.
|
iStock
Škrob je výborným pomocníkem při přípravě knedlíků nebo noků
|
iStock
Bramborový škrob se často používá na zahuštění asijských jídel
|
iStock
Škrobem se zahušťují polévky nebo omáčky
|
iStock
Bramborový škrob
|
iStock
Kukuřičný škrob
|
iStock
Tapioka
|
iStock
Rýžový škrob
|
iStock
Rýžový škrob se často používá na přípravu těst
|
iStock
Tapiokové perly
|
iStock
Z tapiokových perel se připravuje oblíbené Bubble tea
|
iStock
Tapiokový pudink
|
iStock
Tapiokový pudink s mangem
|
iStock
Tapioková mouka
|
iStock
Kořen vinné révy, ze kterého se vyrábí škrob kuzu
|
iStock
Škrob kuzu
|
iStock
Kuzu má po rozpuštění průhlednou barvu a v Číně se používá například k přípravě takovýchto dortíčků
|
iStock
Video se připravuje ...