Logo magazínu

6 skvělých surovin, které by v květnu neměly chybět na vašem talíři

4 / 29
Prohlédnout znovu

6 skvělých surovin, které by v květnu neměly chybět na vašem talíři

Jarní zelenina | iStock
Jarní zelenina | iStock
Ředkvičky nemusí být jen červené | iStock
Jarní salát s ředkvičkami | iStock
Pečené ředkvičky | iStock
Pečené ředkvičky jsou skvělé samotné nebo jako příloha | iStock
Ředkvičkový salát s jogurtem | iStock
Svěží ředkvičková pomazánka | iStock
Zelený, fialový a bílý chřest | iStock
Zelený chřest není třeba složitě upravovat, stačí ho krátce povařit nebo orestovat | iStock
Slaný koláč s chřestem | iStock
Polévka ze zeleného chřestu | iStock
Špenát | iStock
Špenátová polévka | iStock
Pesto z čerstvého špenátu | iStock
Mechový dort ze špenátu | iStock
Kedlubny | iStock
Kedlubnový salát | iStock
Gratinované brambory s kedlubnami | iStock
Mangold | iStock
Mangold se dá připravit i velmi originálně, například s batáty a granátovým jablkem | iStock
Mladé mangoldové listy jsou skvělé do salátu | iStock
Salát s mangoldem | iStock
Mangoldový salát | iStock
Pampelišky | iStock
Pampeliškový med | iStock
Pampeliškový med je vlastně sirup. | istock
Polévka z pampeliškových listů | iStock
Video se připravuje ...