6 skvělých surovin, které by v květnu neměly chybět na vašem talíři
3
/
29
Prohlédnout znovu
6 skvělých surovin, které by v květnu neměly chybět na vašem talíři
Jarní zelenina
|
iStock
Jarní zelenina
|
iStock
Ředkvičky nemusí být jen červené
|
iStock
Jarní salát s ředkvičkami
|
iStock
Pečené ředkvičky
|
iStock
Pečené ředkvičky jsou skvělé samotné nebo jako příloha
|
iStock
Ředkvičkový salát s jogurtem
|
iStock
Svěží ředkvičková pomazánka
|
iStock
Zelený, fialový a bílý chřest
|
iStock
Zelený chřest není třeba složitě upravovat, stačí ho krátce povařit nebo orestovat
|
iStock
Slaný koláč s chřestem
|
iStock
Polévka ze zeleného chřestu
|
iStock
Špenát
|
iStock
Špenátová polévka
|
iStock
Pesto z čerstvého špenátu
|
iStock
Mechový dort ze špenátu
|
iStock
Kedlubny
|
iStock
Kedlubnový salát
|
iStock
Gratinované brambory s kedlubnami
|
iStock
Mangold
|
iStock
Mangold se dá připravit i velmi originálně, například s batáty a granátovým jablkem
|
iStock
Mladé mangoldové listy jsou skvělé do salátu
|
iStock
Salát s mangoldem
|
iStock
Mangoldový salát
|
iStock
Pampelišky
|
iStock
Pampeliškový med
|
iStock
Pampeliškový med je vlastně sirup.
|
istock
Polévka z pampeliškových listů
|
iStock
Video se připravuje ...