Logo magazínu

Rychlé jarní večeře: Když nechcete trávit hodiny u plotny

1 / 12
Prohlédnout znovu

Rychlé jarní večeře: Když nechcete trávit hodiny u plotny

Medvědí česnek je známý svými blahodárnými účinky na zdraví. Nepromarněte jeho sezónu a dejte šanci báječné polévce z medvědího česneku s pestem. | iStock
Čerstvé ředkvičky si nejlépe vychutnáte s rychlou tvarohovou pomazánkou s ředkvičkami. | istock
Využijte chřestovou sezónu, která trvá krátce, a připravte si dokonalou pochoutku v podobě chřestu v parmské šunce s olivovou majonézou. | iStock
Zůstaňte u chřestu a vyzkoušejte rychlovku v podobě pizzy s kedlubnou a chřestem. | F.O.O.D
Neobyčejná omeleta s italským šarmem, přesně to je frittata s jarní cibulkou a hráškem. | iStock
Kdo řekl, že lívance musejí být vždy jen sladké? Vyzkoušejte špenátové lívance s hummusem, batáty a vejcem! | iStock
Salát z quinoy s ředkvičkami a koprem je doplněný o salátovou okurku, jarní cibulku, sýr feta a ochucený koprem a mátou. | iStock
Dozlatova pečené placičky ze směsi hrášku, koriandru, chilli a česneku si zaručeně oblíbíte. | iStock
Batáty | iStock
Jarní cibulka | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...