Vše, co je dobré vědět o chřestu, a jak s ním nakládat v kuchyni
3
/
10
Prohlédnout znovu
Vše, co je dobré vědět o chřestu, a jak s ním nakládat v kuchyni
Ihned po sklizni je chřest nejšťavnatější a postupně ztrácí svou nasládlou chuť.
|
iStock
Chřestová sezóna je považována pomalu, ale jistě za zahájenou!
|
iStock
Inspirujte se recepty, které vám zachutnají od prvního sousta.
|
iStock
Chřestová polévka je jasná volba!
|
iStock
Může se stát, že chřest před úpravou ovadne, ale nebojte se, s tímto problémem si hravě poradíte.
|
iStock
Zkuste chřest namočit do lehce osolené ledové vody a uvidíte sami, jak se vzpruží!
|
iStock
Chřest obsahuje mnoho vitaminů, minerálů a působí pro naše tělo také jako antioxidant.
|
iStock
Nejnovější studie odhalily, že chřest působí také jako lék proti kocovině.
|
iStock
I když má každý z nich jinou barvu, tak se stále jedná o jeden a ten samý druh.
|
iStock
Slaný koláč potřený crème fraîche a pokladený chřestem, cuketou, cibulí a hráškem si zamilujete.
|
iStock