Stoleté vejce, pomočené nebo s kachňátkem uvnitř: Měli byste odvahu ochutnat tyto vaječné delikatesy?
2
/
13
Prohlédnout znovu
Stoleté vejce, pomočené nebo s kachňátkem uvnitř: Měli byste odvahu ochutnat tyto vaječné delikatesy?
Stoletá nebo černá vejce mají rosolovitou konzistenci.
|
iStock
Čínská stoletá nebo také černá vejce před rozkrojením
|
iStock
Čínská pochoutka – stoletá vejce
|
iStock
Stoletá vejce ve velikonoční verzi
|
iStock
Stoletá vejce se už nepřipravují sto let, ale jen několik týdnů až měsíců.
|
iStock
Asijská specialita balut neboli vařené ptačí embryo
|
iStock
Balut patří k běžným filipínským pochoutkám.
|
iStock
Jedna z variant podávání balutu – se solí, pepřem a bylinkou podobnou našemu koriandru.
|
iStock
Balut – dokud nevíte, že jde o vařené embryo, vypadá celkem lákavě
|
iStock
Takzvané panenské vejce se vaří v moči mladých chlapců.
|
iStock
Tradiční čínská stoletá vejce
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...