Logo magazínu

Stoleté vejce, pomočené nebo s kachňátkem uvnitř: Měli byste odvahu ochutnat tyto vaječné delikatesy?

1 / 13
Prohlédnout znovu

Stoleté vejce, pomočené nebo s kachňátkem uvnitř: Měli byste odvahu ochutnat tyto vaječné delikatesy?

Stoletá nebo černá vejce mají rosolovitou konzistenci. | iStock
Čínská stoletá nebo také černá vejce před rozkrojením | iStock
Čínská pochoutka – stoletá vejce | iStock
Stoletá vejce ve velikonoční verzi | iStock
Stoletá vejce se už nepřipravují sto let, ale jen několik týdnů až měsíců. | iStock
Asijská specialita balut neboli vařené ptačí embryo | iStock
Balut patří k běžným filipínským pochoutkám. | iStock
Jedna z variant podávání balutu – se solí, pepřem a bylinkou podobnou našemu koriandru. | iStock
Balut – dokud nevíte, že jde o vařené embryo, vypadá celkem lákavě | iStock
Takzvané panenské vejce se vaří v moči mladých chlapců. | iStock
Tradiční čínská stoletá vejce | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...