Jak grilovat maso: Záleží na teplotě grilu i marinádě. Co všechno si ještě pohlídat?
4
/
8
Prohlédnout znovu
Jak grilovat maso: Záleží na teplotě grilu i marinádě. Co všechno si ještě pohlídat?
S kuchyňskými pomůckami s krátkou rukojetí můžete přijít k úrazu
|
iStock
Maso na burgery neuplácávejte, nebo bude tuhé
|
iStock
Maso grilujte jen na čistém grilu s čistým náčiním
|
iStock
Maso pokládejte na dostatečně rozpálený gril
|
iStock
Snažte se nevystavovat maso prudkému ohni, spálíte jeho povrch a uvnitř zůstane syrové
|
iStock
Maso solte až těsně před grilováním, ať nepřijdete o šťávu
|
iStock
Při otáčení maso nepropichujte, připravíte se o jeho šťavnatost
|
iStock
Nechte hotové steaky pár minut odležet, než do nich začnete krájet
|
iStock