Logo magazínu

Jak grilovat maso: Záleží na teplotě grilu i marinádě. Co všechno si ještě pohlídat?

3 / 8
Prohlédnout znovu

Jak grilovat maso: Záleží na teplotě grilu i marinádě. Co všechno si ještě pohlídat?

S kuchyňskými pomůckami s krátkou rukojetí můžete přijít k úrazu | iStock
Maso na burgery neuplácávejte, nebo bude tuhé | iStock
Maso grilujte jen na čistém grilu s čistým náčiním | iStock
Maso pokládejte na dostatečně rozpálený gril | iStock
Snažte se nevystavovat maso prudkému ohni, spálíte jeho povrch a uvnitř zůstane syrové | iStock
Maso solte až těsně před grilováním, ať nepřijdete o šťávu | iStock
Při otáčení maso nepropichujte, připravíte se o jeho šťavnatost | iStock
Nechte hotové steaky pár minut odležet, než do nich začnete krájet | iStock