Logo magazínu

Přivítejte jaro pořádnou obědovou baštou

3 / 11
Prohlédnout znovu

Přivítejte jaro pořádnou obědovou baštou

Přivolejte jaro s dokonalým obědem v jarním stylu. | iStock
Aglio olio jsou jednoduché špagety, které si zamilujete. | istock
Medvědí česnek báječně poslouží při přípravě jarních pokrmů. | istock
Využijte chřestovou sezónu a vyzkoušejte těstoviny s hráškem a chřestem. | F.O.O.D.
Pečené kuličky z mletého masa jsou ochucené nadrobno nasekanou jarní cibulkou, petrželkou a servírované s pečenou brokolicí a kaší z kukuřičné polenty. | F.O.O.D
Krémové, jemné a vláčné, přesně takové je risotto se špenátem a bylinkami. | F.O.O.D
Ze šťavnatých baby kuřat s citronem budete zaručeně nadšení. | F.O.O.D
Kuličky z mletého masa připravíte během chvilky. | iStock
Pokud jste ještě nikdy neochutnali kedlubnovou polévku, pak je na ni ten správný čas. | iStock
Sezóna chřestu trvá od dubna do června. | iStock
Video se připravuje ...