Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Ghí musí zůstat zlatavé, pokud zhnědlo, připálilo se
|
istock
Máslo nechte bez pokličky na mírném ohni, dokud neztratí svůj zákal
|
istock
Hotové ghí svojí konzistencí připomíná med
|
istock
Nejen indické curry bude s ghí chutnat nepřekonatelně
|
istock
Trocha ghí dodá zelenině skvělou chuť
|
iStock
Zkuste na ghí připravit zeleninu i maso do kuskusu
|
iStock
Svátečně budou chutnat telecí i kuřecí řízky připravené na přepuštěném másle
|
iStock
Úspěch palačinek rychle mizících ze stolu je v přepuštěném másle
|
iStock
Vyzkoušejte usmažit palačinky nebo lívance na ghí
|
iStock
Chřest mírně povařte a pak jen osmažte na lžičce přepuštěného másla, posolte a opepřete
|
iStock
Na přepuštěném másle můžete připravit v pánvi i rybu. Do výpeku pak přidejte trochu třtinového cukru a hodně citronu a omáčkou rybu na talíři pokapejte
|
iStock