Logo magazínu

Vše se zdražuje, ale to neznamená, že se nemůžete najíst levně a chutně. Víme, jak nakrmit celou rodinu za pár korun!

1 / 12
Prohlédnout znovu

Vše se zdražuje, ale to neznamená, že se nemůžete najíst levně a chutně. Víme, jak nakrmit celou rodinu za pár korun!

Pokrmy pečené v jednom hrnci patří mezi velmi oblíbené. | iStock
Ochutnejte vesnické šunkofleky podle tradičního receptu. | iStock
Buřtguláš se hodí k obědu i k večeři. | Blesk archiv
Brokolicová polévka je plná vitaminů B a C. | istock
Koprová omáčka se tradičně podává s vejcem. | F.O.O.D.
Máte-li doma zásobu hub, pak vyzkoušejte houbovou omáčku s paprikou a karlovarským knedlíkem. | iStock
Pečené kuře je sázka na jistotu. Ochutit můžete bylinkami nebo nejrůznějším kořením. | iStock
Luštěninové polévky báječně zasytí. | F.O.O.D
Perník s čokoládovou polevou je klasika, kterou milují celé generace. | iStock
Hrachová polévka | iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...