Křenová omáčka, topinky i rolky: Připravte si ty nejlepší recepty s českým křenem
1
/
9
Prohlédnout znovu
Křenová omáčka, topinky i rolky: Připravte si ty nejlepší recepty s českým křenem
Křenovou omáčku je možné připravit na mnoho způsobů. Skvěle chutná s uzeným masem, hovězím jazykem i kuřetem
|
F.O.O.D.
Milovníky staročeské kuchyně jistě potěší křupavé bramboráčky s křenem a zelným salátem
|
F.O.O.D.
Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, s křenovou pomazánkou, šunkou a okurkou jsou výtečnou svačinkou i svátečním pohoštěním
|
F.O.O.D.
Křen selský je vytrvalá rostlina pěstovaná pro své mohutné kořeny
|
iStock
Křenové rolky v aspiku byly velmi oblíbené v „devadesátkách“
|
iStock
Chléb s hovězími plátky a křenem je vydatným občerstvením
|
iStock
Malé lívanečky s uzeným lososem a křenovou pěnou jsou originálním pohoštěním, které se bude vyjímat i na svátečně prostřeném stole
|
iStock
Křen má své uplatnění v teplé i studené kuchyni
|
iStock
Klobásky servírované s čerstvým křenem a hořčicí se servírují v mnoha pohostinstvích
|
iStock