Logo magazínu

Křenová omáčka, topinky i rolky: Připravte si ty nejlepší recepty s českým křenem

3 / 9
Prohlédnout znovu

Křenová omáčka, topinky i rolky: Připravte si ty nejlepší recepty s českým křenem

Křenovou omáčku je možné připravit na mnoho způsobů. Skvěle chutná s uzeným masem, hovězím jazykem i kuřetem | F.O.O.D.
Milovníky staročeské kuchyně jistě potěší křupavé bramboráčky s křenem a zelným salátem | F.O.O.D.
Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, s křenovou pomazánkou, šunkou a okurkou jsou výtečnou svačinkou i svátečním pohoštěním | F.O.O.D.
Křen selský je vytrvalá rostlina pěstovaná pro své mohutné kořeny | iStock
Křenové rolky v aspiku byly velmi oblíbené v „devadesátkách“ | iStock
Chléb s hovězími plátky a křenem je vydatným občerstvením | iStock
Malé lívanečky s uzeným lososem a křenovou pěnou jsou originálním pohoštěním, které se bude vyjímat i na svátečně prostřeném stole | iStock
Křen má své uplatnění v teplé i studené kuchyni | iStock
Klobásky servírované s čerstvým křenem a hořčicí se servírují v mnoha pohostinstvích | iStock