Logo magazínu

Co s povidly? Díky našim receptům zužitkujete ovocnou zavařeninu s chutí do poslední skleničky

2 / 11
Prohlédnout znovu

Co s povidly? Díky našim receptům zužitkujete ovocnou zavařeninu s chutí do poslední skleničky

Kynuté rohlíčky s povidly jsou výbornou sladkou snídaní | F.O.O.D.
Povidla mají své uplatnění ve sladké i slané kuchyni. Výtečný je s nimi např. kapr nebo králík načerno | iStock
Bavorské vdolečky jsou jako stvořené na masopustní tabuli | F.O.O.D.
Povidlovou náplň úžasně provoní mletá skořice | iStock
Kynuté buchty s povidly jsou českou klasikou, na které si pochutná celá rodina | F.O.O.D.
Šneky z listového těsta jsou snadným a rychlým moučníkem | iStock
Mrkvové rohlíčky s povidly si zamilujete od prvního kousku. Křehké mrkvové těsto tvoří s povidly delikátní kombinaci | F.O.O.D.
Pomerančová kůra dodá povidlové náplni úžasné aroma | iStock
Před přípravou kynutého těsta je důležité mouku prosít, aby se provzdušnila | iStock
Pokud nemáte švestková povidla, upečte buchty s hruškovými nebo jablečnými. Chutnat budou také báječně | F.O.O.D.
Na přípravu křehkého těsta je důležité použít vychlazené máslo. Jen tak bude těsto úžasně jemné a opravdu křehké | iStock