Co s povidly? Díky našim receptům zužitkujete ovocnou zavařeninu s chutí do poslední skleničky
1
/
11
Prohlédnout znovu
Co s povidly? Díky našim receptům zužitkujete ovocnou zavařeninu s chutí do poslední skleničky
Kynuté rohlíčky s povidly jsou výbornou sladkou snídaní
|
F.O.O.D.
Povidla mají své uplatnění ve sladké i slané kuchyni. Výtečný je s nimi např. kapr nebo králík načerno
|
iStock
Bavorské vdolečky jsou jako stvořené na masopustní tabuli
|
F.O.O.D.
Povidlovou náplň úžasně provoní mletá skořice
|
iStock
Kynuté buchty s povidly jsou českou klasikou, na které si pochutná celá rodina
|
F.O.O.D.
Šneky z listového těsta jsou snadným a rychlým moučníkem
|
iStock
Mrkvové rohlíčky s povidly si zamilujete od prvního kousku. Křehké mrkvové těsto tvoří s povidly delikátní kombinaci
|
F.O.O.D.
Pomerančová kůra dodá povidlové náplni úžasné aroma
|
iStock
Před přípravou kynutého těsta je důležité mouku prosít, aby se provzdušnila
|
iStock
Pokud nemáte švestková povidla, upečte buchty s hruškovými nebo jablečnými. Chutnat budou také báječně
|
F.O.O.D.
Na přípravu křehkého těsta je důležité použít vychlazené máslo. Jen tak bude těsto úžasně jemné a opravdu křehké
|
iStock