Logo magazínu

Kulinářské speciality „devadesátek“: Těchto 5 jídel se s nostalgií servíruje dodnes

1 / 12
Prohlédnout znovu

Kulinářské speciality „devadesátek“: Těchto 5 jídel se s nostalgií servíruje dodnes

Fenomén porevolučních restaurací v podobě kuřete s broskví se dodnes připravuje v mnoha domácnostech | iStock
Šunkové rolky v aspiku jsou vyhledávanou svačinkou v retro stylu | iStock
Katův šleh je velmi pikantní masovou směsí podávanou nejčastěji s křupavými bramboráčky | iStock
UHO se dá podávat téměř k čemukoliv | profimedia.cz
Surimi tyčinky se staly základem velmi oblíbené krabí pomazánky | iStock
Video se připravuje ...
Milovníci krevet a salátu si jistě velmi dobře vzpomínají na devadesátkovou specialitu v podobě krevetového koktejlu | iStock
Krabí pomazánka je vynikající nátěrkou na chlebíčky i jednohubky | iStock
Katův šleh se běžně připravuje z vepřového masa. Setkat se ale můžete i s jeho kuřecí variantou | iStock
Video se připravuje ...
Šunkové rolky s křenovou pěnou se velmi často servírovaly jako předkrm na svatebních hostinách | iStock
Nenechte se zmást názvem. Krevetový koktejl není žádným nápojem ale lehkým party pohoštěním | iStock