Kulinářské speciality „devadesátek“: Těchto 5 jídel se s nostalgií servíruje dodnes
1
/
10
Prohlédnout znovu
Kulinářské speciality „devadesátek“: Těchto 5 jídel se s nostalgií servíruje dodnes
Fenomén porevolučních restaurací v podobě kuřete s broskví se dodnes připravuje v mnoha domácnostech
|
iStock
Video se připravuje ...
Šunkové rolky v aspiku jsou vyhledávanou svačinkou v retro stylu
|
iStock
Katův šleh je velmi pikantní masovou směsí podávanou nejčastěji s křupavými bramboráčky
|
iStock
Surimi tyčinky se staly základem velmi oblíbené krabí pomazánky
|
iStock
Milovníci krevet a salátu si jistě velmi dobře vzpomínají na devadesátkovou specialitu v podobě krevetového koktejlu
|
iStock
Krabí pomazánka je vynikající nátěrkou na chlebíčky i jednohubky
|
iStock
Katův šleh se běžně připravuje z vepřového masa. Setkat se ale můžete i s jeho kuřecí variantou
|
iStock
Šunkové rolky s křenovou pěnou se velmi často servírovaly jako předkrm na svatebních hostinách
|
iStock
Nenechte se zmást názvem. Krevetový koktejl není žádným nápojem ale lehkým party pohoštěním
|
iStock