Logo magazínu

Čerstvé co nejdéle? Poradíme vám, jak si uspořádat lednici ku prospěchu surovin

1 / 10
Prohlédnout znovu

Čerstvé co nejdéle? Poradíme vám, jak si uspořádat lednici ku prospěchu surovin

Správné skladování potravin se vyplatí, protože tím předcházíte plýtvání a následnému vyhazování. | iStock
Spodní šuplíky v lednici využijte k uložení zeleniny a ovoce. | iStock
Ze základní zeleniny skladujte v lednici především saláty, ředkvičky a mrkev. | iStock
Pořádek v lednici šetří čas i peníze. | iStock
Dveře mají také své specifické využití. Dolů se hodí ukládat mléko, džusy a nápoje. | iStock
Otevřené konzervy, marmelády a džemy skladujte v lednici. | Profimedia
Dbejte vždy na to, aby bylo maso dobře oddělené od ostatních potravin. | iStock
Rajčata do lednice zkrátka nepatří. | istock
Čerstvé sýry vždy dobře zabalte do alobalu. | iStock
Lednice | iStock