Masopustní hostina jaksepatří: Menu pro každého milovníka zabijaček
3
/
12
Prohlédnout znovu
Masopustní hostina jaksepatří: Menu pro každého milovníka zabijaček
Během tučného čtvrtku se odehrávala bohatá zabijačka, při které se lidé sdružovali a veselili až do maškarního úterý.
|
F.O.O.D.
Vše se zapíjelo kořalkou a jako dezert posloužily tradiční a lahodné masopustní koblihy.
|
iStock
Užijte si masopustní hody a vyzkoušejte domácí jitrnice, jelita nebo vsaďte na pečený bůček.
|
F.O.O.D.
O masopustních oslavách je vše dovoleno, nebojte se tak tučných pokrmů ani sladkostí.
|
iStock
Vyzkoušejte pečený bůček s badyánem, hřebíčkem a skořicí.
|
iStock
Oblíbeným jídlem o masopustních oslavách byl také zabijačkový guláš.
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Na jelita zužitkujete téměř všechno, takže nic nepřijde nazmar.
|
F.O.O.D.
Základem každé správné masopustní zabijačky byly jitrnice.
|
F.O.O.D.
Celé menu báječně zakončí nadýchané a vláčné koblihy se zavařeninou.
|
iStock
Video se připravuje ...
Báječně vypečený kvalitní bůček si vychutnáte třeba jen s chlebem a křenem.
|
iStock