Logo magazínu

Masopustní hostina jaksepatří: Menu pro každého milovníka zabijaček

5 / 12
Prohlédnout znovu

Masopustní hostina jaksepatří: Menu pro každého milovníka zabijaček

Během tučného čtvrtku se odehrávala bohatá zabijačka, při které se lidé sdružovali a veselili až do maškarního úterý. | F.O.O.D.
Vše se zapíjelo kořalkou a jako dezert posloužily tradiční a lahodné masopustní koblihy. | iStock
Užijte si masopustní hody a vyzkoušejte domácí jitrnice, jelita nebo vsaďte na pečený bůček. | F.O.O.D.
O masopustních oslavách je vše dovoleno, nebojte se tak tučných pokrmů ani sladkostí. | iStock
Vyzkoušejte pečený bůček s badyánem, hřebíčkem a skořicí. | iStock
Oblíbeným jídlem o masopustních oslavách byl také zabijačkový guláš. | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Na jelita zužitkujete téměř všechno, takže nic nepřijde nazmar. | F.O.O.D.
Základem každé správné masopustní zabijačky byly jitrnice. | F.O.O.D.
Celé menu báječně zakončí nadýchané a vláčné koblihy se zavařeninou. | iStock
Video se připravuje ...
Báječně vypečený kvalitní bůček si vychutnáte třeba jen s chlebem a křenem. | iStock