Logo magazínu

Znáte fondue? Tuto specialitu si připravuje každý sám, ale přitom společně

4 / 11
Prohlédnout znovu

Znáte fondue? Tuto specialitu si připravuje každý sám, ale přitom společně

Fondue je vynikající z mnoha druhů sýrů, skvěle se hodí např. beaufort, comté nebo ementál | iStock
Příprava masového fondue spočívá ve fritování nebo vaření | iStock
Čokoládové fondue je kulinářským i společenským zážitkem | iStock
Sýrové fondue na otevřeném ohništi | iStock
Kousky masa vařené ve vývaru | iStock
Lihový hořák udržuje obsah nádoby horký | iStock
Čokoládovou omáčku lze ochutit různými druhy koření i likérů | iStock
Oblíbeným ovocem na fondue jsou jahody | iStock
Kromě masa si lze pochutnat také na mořských plodech, jako jsou např. krevety | iStock
Sýrové fondue servírované v bochníku chleba | iStock
Fondue je výtečné z masa hovězího, vepřového i drůbežího | iStock