Znáte fondue? Tuto specialitu si připravuje každý sám, ale přitom společně
3
/
11
Prohlédnout znovu
Znáte fondue? Tuto specialitu si připravuje každý sám, ale přitom společně
Fondue je vynikající z mnoha druhů sýrů, skvěle se hodí např. beaufort, comté nebo ementál
|
iStock
Příprava masového fondue spočívá ve fritování nebo vaření
|
iStock
Čokoládové fondue je kulinářským i společenským zážitkem
|
iStock
Sýrové fondue na otevřeném ohništi
|
iStock
Kousky masa vařené ve vývaru
|
iStock
Lihový hořák udržuje obsah nádoby horký
|
iStock
Čokoládovou omáčku lze ochutit různými druhy koření i likérů
|
iStock
Oblíbeným ovocem na fondue jsou jahody
|
iStock
Kromě masa si lze pochutnat také na mořských plodech, jako jsou např. krevety
|
iStock
Sýrové fondue servírované v bochníku chleba
|
iStock
Fondue je výtečné z masa hovězího, vepřového i drůbežího
|
iStock