Koláče jedna báseň! Strouhaný, drobenkový i mřížkový, jaký rozvoní váš domov jako první?
2
/
12
Prohlédnout znovu
Koláče jedna báseň! Strouhaný, drobenkový i mřížkový, jaký rozvoní váš domov jako první?
Koláče připravené z křehkého těsta jsou oblíbeným moučníkem u gurmánů všech generací
|
iStock
Aromatická citronová kůra koláčové těsto krásně provoní
|
iStock
Strouhaný kakaový koláč zvládnou snadno připravit i ti, kteří zatím v kuchyni nestihli nasbírat tolik zkušeností
|
F.O.O.D.
Na pečení koláče je možné využít i dortovou formu
|
iStock
Dřeň z vanilkového lusku dodá úžasné aroma těstům i náplním
|
iStock
Mřížku na koláč lze složit z plátu těsta nakrájeného na úzké pruhy i z těsta rozváleného na tenké provazy
|
iStock
Mouku je vhodné před přípravou těsta prosít, aby se provzdušnila
|
iStock
Ořechové, tvarohové, makové i ovocné. Koláče z křehkého těsta je možné připravit na nespočet způsobů
|
iStock
Aby šel bílkový sníh do ořechové nádivky dobře vyšlehat, je důležité, aby se do bílků nedostala ani malá příměs žloutků
|
iStock
Koláče s jablečnou náplní patří mezi ty nejoblíbenější
|
iStock
Jablečnou i makovou náplň krásně provoní špetka skořice
|
iStock
Sladká křehká těsta výtečně doplní pikantní druhy džemů a marmelád
|
iStock