Hamburger jako z restaurace? Vyzkoušejte naše recepty na domácí šťavnaté burgery
1
/
23
Prohlédnout znovu
Hamburger jako z restaurace? Vyzkoušejte naše recepty na domácí šťavnaté burgery
Existuje pár věcí, na které si musíte při přípravě burgeru dát pozor.
|
iStock
Černé burgery byly hitem loňského léta.
|
iStock
Tvarování vám půjde lépe, navlhčíte-li si nejdřív ruce vodou.
|
istock
Moderní barevné housky
|
iStock
Domácí burger korunuje sladká domácí houska.
|
iStock
K domácímu burgeru se nejlépe hodí domácí hranolky. Zkuste třeba ty batátové!
|
istock
Skvěle chutná burger s modrým sýrem.
|
iStock
Skvělé vegetariánské burgery z quinoy neboli merlíku chilského.
|
iStock
Při přípravě domácí housky si můžete dovolit leccos.
|
iStock
Růžový burger
|
iStock
Budete překvapeni, jak luxusně chutná burger z mletého rybího masa.
|
iStock
Pro matné housky potírejte při pečení bulky vodou, pro lesklé vajíčkem.
|
iStock
Domácí burger s bramborovou slámou
|
iStock
Maso můžete nahradit velkým steakovým žampionem
|
iStock
Domácí burgery se těší čím dál větší oblibě.
|
iStock
Poctivý hovězí burger nic nepřekoná.
|
istock
Správně rozehřátá pánev nebo gril jsou základ dobrého brugeru.
|
istock
Černá houska bude skvěle vypadat.
|
iStock
Letos rozhodně zabodujete s guacamole burgerem se slaninou.
|
istock
Domácí burger
|
iStock
Burger zvaný „dvouručák“ nebo „čtvrtlibrák“
|
iStock
Domácí burger se steakovými hranolky
|
iStock
Poctivý domácí burger
|
iStock