Logo magazínu

Hamburger jako z restaurace? Vyzkoušejte naše recepty na domácí šťavnaté burgery

1 / 23
Prohlédnout znovu

Hamburger jako z restaurace? Vyzkoušejte naše recepty na domácí šťavnaté burgery

Existuje pár věcí, na které si musíte při přípravě burgeru dát pozor. | iStock
Černé burgery byly hitem loňského léta. | iStock
Tvarování vám půjde lépe, navlhčíte-li si nejdřív ruce vodou. | istock
Moderní barevné housky | iStock
Domácí burger korunuje sladká domácí houska. | iStock
K domácímu burgeru se nejlépe hodí domácí hranolky. Zkuste třeba ty batátové! | istock
Skvěle chutná burger s modrým sýrem. | iStock
Skvělé vegetariánské burgery z quinoy neboli merlíku chilského. | iStock
Při přípravě domácí housky si můžete dovolit leccos. | iStock
Růžový burger | iStock
Budete překvapeni, jak luxusně chutná burger z mletého rybího masa. | iStock
Pro matné housky potírejte při pečení bulky vodou, pro lesklé vajíčkem. | iStock
Domácí burger s bramborovou slámou | iStock
Maso můžete nahradit velkým steakovým žampionem | iStock
Domácí burgery se těší čím dál větší oblibě. | iStock
Poctivý hovězí burger nic nepřekoná. | istock
Správně rozehřátá pánev nebo gril jsou základ dobrého brugeru. | istock
Černá houska bude skvěle vypadat. | iStock
Letos rozhodně zabodujete s guacamole burgerem se slaninou. | istock
Domácí burger | iStock
Burger zvaný „dvouručák“ nebo „čtvrtlibrák“ | iStock
Domácí burger se steakovými hranolky | iStock
Poctivý domácí burger | iStock