Nebojte se papiňáku, místo obávaného výbuchu chrlí lahůdky
3
/
10
Prohlédnout znovu
Nebojte se papiňáku, místo obávaného výbuchu chrlí lahůdky
Zelenina v tlakovém hrnci při vaření neztrácí vitaminy.
|
profimedia
Video se připravuje ...
Papiňák neboli tlakový hrnec je speciální hrnec, který slouží k vaření za vyššího tlaku, než je tlak atmosférický.
|
profimedia
Některé papiňáky disponují také časovačem nebo odnímatelnou rukojetí.
|
profimedia
V papiňáku můžete připravovat i jakékoliv typy masa.
|
profimedia
V tomto hrnci uvaříte guláš za 20 minut.
|
iStock
Nejnovější modely nabízejí nastavitelnost teploty. Můžete tak využít jinou teplotu při přípravě zeleniny než při přípravě masa.
|
profimedia
I vývar zvládnete díky papiňáku rychleji.
|
iStock
Nehody se bát nemusíte. Tlakové hrnce mají bezpečnostní pojistky.
|
iStock
Vaření v papiňáku je hračka, jakmile ho jednou vyzkoušíte, tak už nebudete chtít vařit jinak.
|
profimedia