Logo magazínu

Co stále vařit? Inspirujte se recepty našich prababiček!

1 / 10
Prohlédnout znovu

Co stále vařit? Inspirujte se recepty našich prababiček!

Jihočeskou lepenici můžete podávat jako hlavní chod i přílohu k masu | F.O.O.D.
Vydatné polévky se dříve často servírovaly jako jediný chod | iStock
Video se připravuje ...
Lokše jsou výtečnou přílohou k drůbeží pečeni | F.O.O.D.
Máte doma jablka, která již nejsou v nejlepší kondici? Upečte z nich žemlovku | iStock
Do žemlovky snadno spotřebujete staré pečivo, jako jsou rohlíky, žemle, vánočka nebo mazanec | F.O.O.D.
Majoránka má v české kuchyni nezastupitelné místo. Přidává se do polévek, nádivek, bramboráků i tradičních zabijačkových pochoutek | iStock
Pokud milujete dokřupava usmažené bramboráky, vyzkoušejte kaplickou cmundu | F.O.O.D.
Lokše s husími játry jsou delikatesou hodnou i svátečně prostřeného stolu | F.O.O.D.
Milovníci hub si jistě pochutnají na krkonošském kyselu | F.O.O.D.