Logo magazínu

Kremrole s bílkovým sněhem: Cukrářský majstrštyk, na který nedáme dopustit

2 / 9
Prohlédnout znovu

Kremrole s bílkovým sněhem: Cukrářský majstrštyk, na který nedáme dopustit

Kremrole plněné bílkovým sněhem nebo šlehačkou jsou oblíbeným dezertem | iStock
Video se připravuje ...
Aby šel bílkový sníh dobře vyšlehat, je důležité použít bílky bez sebemenší příměsi žloutků | iStock
Kremrole se tradičně připravují z listového těsta. Možné je však použít také např. těsto šlehačkové | F.O.O.D.
Pokud jde bílková hmota špatně vyšlehat, je vhodné přidat pár kapek citronové šťávy | iStock
Kremrole lze připravit také ve veganské verzi | F.O.O.D.
Pro lepší chuť a aroma šlehačky přidejte do smetany dřeň z vanilkového lusku | iStock
Kremrole před podáváním lehce pocukrujte | iStock
Aby šel bílkový sníh snadno vyšlehat, je důležité mít dobře odmaštěnou mísu i metly | iStock