Kremrole s bílkovým sněhem: Cukrářský majstrštyk, na který nedáme dopustit
2
/
9
Prohlédnout znovu
Kremrole s bílkovým sněhem: Cukrářský majstrštyk, na který nedáme dopustit
Kremrole plněné bílkovým sněhem nebo šlehačkou jsou oblíbeným dezertem
|
iStock
Video se připravuje ...
Aby šel bílkový sníh dobře vyšlehat, je důležité použít bílky bez sebemenší příměsi žloutků
|
iStock
Kremrole se tradičně připravují z listového těsta. Možné je však použít také např. těsto šlehačkové
|
F.O.O.D.
Pokud jde bílková hmota špatně vyšlehat, je vhodné přidat pár kapek citronové šťávy
|
iStock
Kremrole lze připravit také ve veganské verzi
|
F.O.O.D.
Pro lepší chuť a aroma šlehačky přidejte do smetany dřeň z vanilkového lusku
|
iStock
Kremrole před podáváním lehce pocukrujte
|
iStock
Aby šel bílkový sníh snadno vyšlehat, je důležité mít dobře odmaštěnou mísu i metly
|
iStock